دانلود مجموعه کامل سخنرانی اسماعیل دولابی + زندگینامه + کتاب ها + کلیپ ها + تصاویر
دانلود مجموعه کامل سخنرانی حاج محمد اسماعیل دولابی + زندگینامه + کتاب ها + کلیپ ها + تصاویر + اجرا در موبایل , کامپیوتر
سخنرانی های صوتی mp3 کربلای محمد اسماعیل دولابی / سخنرانی های تصویری حاج میرزا اسماعیل دولابی / تصاویر میرزا محمد اسماعیل دولابی /
این پست بروزرسانی می شود . ♥ دوستدارشما نت پاک ♥
محمداسماعیل دولابی معروف به حاج اسماعیل دولابی (زادهٔ ۱۲۸۲ – درگذشتهٔ ۹ بهمن ۱۳۸۱)، عارف عرفیگرای شیعی بود؛ و در جلساتی که سالها در تهران برگزار میکرد به بیان مفاهیم عرفانی به روش تخاطب دو سویه (با مخاطب) بازگو میکرد. وی در آرامگاه حضرت فاطمه معصومه در قم به خاک سپرده شد.
در ابتدا به زندگینامه ی میرزا اسماعیل دولابی بصورت خلاصه شده بپردازیم
محمد اسماعیل دولابی در روستای دولاب از توابع تهران زاده شد. در جوانی به شغل کشاورزی اشتغال داشت و در عین حال به صورت آزاد به دانشآموزی در جلسات علمای دینی معاصر مانند آیتالله سید محمد شریف شیرازی، آیتالله شاهآبادی، آیتالله تقی بافقی، شیخ غلامعلی قمی و شیخ محمدجواد انصاری پرداخت.
اسماعیل دولابی در محافل پیرامون خود نماینده درک متفاوت و فراگیری از دین با تکیه بر مفاهیم محبت و زیبایی بود و این بیان جدید باعث جذب جوانان و قشر تحصیلکرده در جلسات هفتگی وعظ او بود.
آن عارف بزرگ در اشاره اجمالی به سرگذشت سیر عرفانی خویش چنین می فرمود :
در ایام جوانی همراه پدرم به نجف اشرف مشرف شده بودم . در آن زمان به شدت تشنه علوم و معارف دینی بوده و با تمام وجود خواستار این بودم که در نجف بمانم و در حوضه تحصیل کنم ؛ ولی پدرم که مسن بود و جز من پسر دیگری که بتواند در کارها به او کمک کند نداشت ، با ماندنم در نجف موافق نبود.
در حرم امیرالمؤمنین (ع) به حضرت التماس می کردم ترتیبی دهند که در نجف بمانم و درس بخوانم و آن قدر سینه ام را به ضریح حضرت فشار می دادم و می مالیدم که موهای سینه ام کنده و تمام سینه ام زخم شده بود. حالم به گونه ای بود که احتمال نمی دادم به ایران برگردم .
به خود می گفتم یا در نجف می مانم و مشغول تحصیل می شوم و یا اگر مجبور به بازگشت شوم همین جا جان می دهم ،می میرم . با علماء نجف هم که مشکلم را درمیان گذاشتم تا مجوزی برای ماندم در نجف از آنها بگیرم به من گفتند که وظیفه تو این است که رضایت پدرت را تامین کنی و برای کمک به ائ به ایران بازگردی .
در نتیجه نه التماس هایم به حضرت امیر کاری از پیش برد و نه متوسل شدنم به علماء مرا به خواسته ام رساند . تا اینکه با همان حال ملتهب همراه پدرم به کربلا مشرف شدیم . در حرم حضرت اباعبدالله (ع) در بالاسر ضریح حضرت همه چیز حل شد و هرچه را می خواستم به من عنایت کردند ، به طوری که هنگام مراجعت حتی جلوتر از پدرم بدون هرگونه ناراحتی به راه افتادم و به ایران بازگشتم .
در ایران اولین کسانی که برای دیدن من به عنوان زائر عتبات، به منزل ما آمدند دو نفر آقا سید بودند . آنها را به اتاق راهنمائی کردم و خودم برای آوردن وسائل پذیرائی رفتم . وقتی داشتم به اتاق بر می گشتم جلوی در اتاق پرده ها کنار رفت و حالت مکاشفه ای به من دست داد و در حالیکه سفره به دستم بود حدود بیست دقیقه در جای خود ثابت ماندم . دیدم بالای سر ضریح امام حسین (ع) هستم و به من حالی کردند که آنچه را می خواستی از حالا به بعد تحویل بگیر .
آن دو آقا سید هم با یکدیگر صحبت می کردند و می گفتند او در حال خلسه است . از همان جا شروع شد . آن اتاق شد بالای سر ضریح حضرت و تا سی سال عزاخانه اباعبدالله(ع) بود و اشخاصی که به آنجا می آمدند بی آنکه لازم باشد کسی ذکر مصییبت بکند می گرستند . در اثر عنایات حضرت ابا عبدالله(ع) کار به گونه ای بود که خیلی از بزرگان مثل مرحوم حاج ملا آقا جان ، مرحوم آیت الله شیخ محمد تقی بافقی و مرحوم آیت الله شاه آبادی ، بدون اینکه من به دنبال آنها بروم و از آنها التماس و درخواست کنم ، با علاقه خودشان به آنجا می امدند .
بعد از آن مکاشفه به ترتیب به چهار نفر برخوردم که مرا دست به دست به یکدیگر تحویل دادند . اولین فرد آیت الله سید محمد شریف شیرازی بود . همراه او بودم تا اینکه مرحوم شد . وقتی جنازه او را به حضرت عبدالعظیم بردیم آیت الله شیخ محمد تقی بافقی آمد و بر او نماز خواند . من هم که دیدم شسخ هم ب عزیزم نماز خواند و هم از مرحوم شیرازی قشنگ تر است ، جذب او شدم ، به گونه ای که حتی همراه جنازه به قم نرفتم .
خانه شیخ را پیدا کردم و از آن پس با شیخ محمد تقی بافقی مرتبط بودم تا اینکه او هم مرا تحویل آیت الله شیخ غلامعلی قمی ملقب به تنوماسی داد . من هم که او را قشنگ تر دیدم از آن پس همراه وی بودم . در همین ایام با آیت الله شاه آبادی هم آشنا و دوست شدم و با وی نیز ارتباط داشتم .
تا اینکه بالاخره به نفر چهارم آیت الله شیخ محمد جواد انصاری همدانی که شخص و طریق بود برخوردم . او با سایرین متفاوت بود . چنین کسی از پوسته بشری خارج شده و آزاد است و هر ساعتی در جائی از عالم است . او دین ندارد و در وادی توحید به سر می برد . یک استوانه نور است که از عرش تا طبقات زمین امتداد دارد و نور همه اهل بیت (ع) در آن میله نور قابل وصول است .
اول اهل عبادت ، مسجد رفتن ، محراب ساختن و امام جماعت بردن بودم.بعد اهل توسل به اهل بیت علیهم السلام و گریه و عزاداری و اقامه مجالس ذکر اهل بیت(ع) شدم.تا اینکه در پایان به شخص برخوردمو به او دل دادم و از وادی توحید سر در آوردم.
خداوند لطف فرمود و در هر یک از این کلاسها افراد برجسته و ممتاز آن کلاس را به من نشان داد ؛ ولی کاری کرد که هیچ جا متوقف نشدم ، بلکه تماشا کردم و بهره بردم و عبور کردم تا اینکه به وادی توحید رسیدم . در طول این دوران همیشه یکه شناس بودم و به هر کس که دل می دادم خودم و زندگی و خانواده ام را قربانی او می کردم تا اینکه خود او مرا به بعدی تحویل می داد و من که وی را بالاتر از قبلی می دیدم از آن پس دور او می گشتم .
به هر تقدیر همه عنایاتی که به من شد از برکات امام حسین(ع) بود.از راه سایر ائمه هم می توان به مقصد رسید ، ولی راه امام حسین (ع) خیلی سریع انسان را به نتیجه می رساند . جون کشتی امام حسین(ع) در آسمان های غیب خیلی سریع راه می رود ، و هر کس در سیر معنوی خود حرکتش را از آن حضرت آغاز کند ، خیلی زود به مقصد می رسد .
بیشترین اهتمام آن عارفان گرانمایه در پرورش و رشد اخلاقی علاقمندان ، متوجه ایجاد تحول در نگرش آنها به هستی و زندگی ، به گونه ای که همه چیز را از منظر توحیدی و از مآی جمال الهی بنگرند و منعطف نمودن عشق و محبت آنان و متمرکز نمودن توجهشان به خدا و اولیای الهی،به گونه ای که از هر چه جز این ، چه دنیوی و چه اخروی ، فارق گردند،و نیز ایجاد حسن ظن و اعتماد به خدا و اولیای الهی،و حاکم ساختن روحیه تسلیم و رضا بر انان بود.
در محضر آن بزرگوار چنان روح رجاء و امیدواری به فضل الهی موج می زد که هر نومید و مایوس از نجات و فلاح را شور و نیرو می بخشید و به وادی کمال رهنمون و در طریق وصال رهسپار می ساخت .
برخی از تصاویر کربلایی اسماعیل دولابی
عكسهايي كه در ادامه خواهيد ديد برگرفته از آلبوم شخصي كوچكترين فرزند حاج اسماعيل دولابي( حسین خان احمدی دولابی) است كه براي انتشار در اختيار ما گذاشته شد.



از چپ به راست حاج اسماعيل دولابي- محمد دولابي پسر ارشد ايشان- مرحوم مهندس تناوش عكس مربوط به دهه ۴۰ هجری شمسي

ميرزا اسماعيل دولابي در كنار بزرگاني چون آيت الله شيخ محمد جواد انصاري همداني، مرحوم مهندس تناوش و حاج هادي ابهري

عكس مربوط به دهه ۴۰ هجري شمسي

حاج اسماعیل دولابی در کنار مهندس تناوش
حاج محمد اسماعیل دولابی- شیخ عبدالله نجفی بختیاری و حاج عبدالمجید شرکت
عكس مربوط به دهه ۷۰ هجری شمسي حاج اسماعيل دولابي در جمع دوستان و اقوام


• برخی از سخنان تصویری حاج اسماعیل دولابی
• دانلود کتاب مصباح الهدی _۳ مگابایت + pdf
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۱ با فرمت + pdf بزودی…
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۲ با فرمت + pdfبزودی..
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۳ با فرمت + pdfبزودی..
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۴ با فرمت + pdfبزودی..
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۵ با فرمت + pdfبزودی..
• دانلود کتاب طوبای محبت جلد ۶ با فرمت + pdfبزودی..
• سخنرانی های صوتی
بعضی از ویدیو کلیپ های حاج اسماعیل دولابی
با سلام و تشکر بنظرم سالها پیش کلیپ صوتی حاجاقا دولابی در خصوص سیر مراحل تکامل ایشان و اساتید ایشان تا آنجا که بدست مرحوم انصاری همدانی رسیدند را شنیدم فی الحال این سخنرانی ایشان را پیدا نمیکنم خاطرم هست حاجاقا اینطور شروع کردند…امروز تعدادی از دانشجویان در خصوص آقای انصاری سوال کردند و الخ…آیا میتوانید در خصوص پیدا کردن این کلیپ کمک بفرمایید اجرتان با حضرت زهرا سلام الله علیها
هو یا علی مدد…
عرض سلام وهمچنین ادب و احترام خدمت شما بزرگواران.
حقیر از دوران کودکی تا تقریبا اوایل جوانی این سعادترو داشتم که به لطف و همراهی مرحوم پدر نازنینم محضر عرفا و اساتید بزرگی همچو جناب آقای دولابی رضوان الله تعالی، جناب آقای نجفی (آقاجون)، آقای سید محمد مداحی و… بزرگوارانی امثالهمرو درک کنم و تقریبا در اکثر مجالس ایشان حضور داشته باشم.
ولی واقعیت اینجاست که فیالحال که به سن ۴۴-۴۵ سالگی رسیدم امکان لذت بردن از فرمایشاتشون رو پیدا کردم..!!
نه اینکه در اون زمان برام لذتبخش نبوده، خیر..!! ولی قطعا این عرض بندهرو تاييد خواهید کرد که؛
مادامی از فرمایشات چنین حضراتی به لذت کافی و وافی میرسید که به درک کنه مطالب پی ببرید … ولو مثل بنده حقیر درک با درصد حداقلی.
به هرشکل لازم میدوم بابت نشر این آثار کمال تشکر رو داشته باشم، و بابت لطفتون تمامقد ادای احترام کنم.
در پناه حضرت حق و زیر سایه مولا باشید.
هو یا علی مدد…