تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
بارداری و نوزاد

سکسکه در نوزادان

امتیاز یادت نره

سکسکه در نوزادان – روش‌های کاهش سکسکه در نوزادان – دلیل سکسکه نوزاد چیست؟

سکسکه در نوزادان

سکسکه در نوزادان

سکسکه در نوزادان

سکسکه در نوزادان شایع است. نوزادان حتی در رحم مادر هم سکسکه می‌کنند که گاهی اوقات زنان باردار را نگران می‌کند، اما آن هم کاملاً طبیعی است سکسکه هیچ ربطی به تنفس ندارد. سکسکه ناشی از انقباضات ناگهانی دیافراگم به علت التهاب یا تحریک این عضله است. در این مطلب می‌توانید با دلایل ایجاد سکسکۀ نوزادان و متوقف کردن سکسکه آشنا شوید.

در این مقاله مطالعه می‌کنید:دلایل وقوع سکسکۀ نوزادی
درمان و متوقف کردن سکسکه

دلایل وقوع سکسکۀ نوزادی

نوزادان و کودکان بیشتر مستعد سکسکه هستند، حتی در درون رحم مادر و گاهی حتی از شش هفته پس از لقاح. اما سکسکه معمولاً موضوع نگران‌کننده‌ای نیست و حتی می‌تواند نشانۀ سلامت ساقۀ مغز نوزاد باشد. سکسکه ممکن است از یک دقیقه تا بیش از یک ساعت طول بکشد، اما هیچ آسیبی به نوزاد نمی‌رساند. در واقع به نظر می‌رسد برخی نوزادان از آن شگفت‌زده و سرگرم می‌شوند. سکسکهٔ نوزاد یکی رفلکس‌های طبیعی است که پدر و مادر باید در مورد آنها بدانند، اما نیازی به احساس خطر نیست. سکسکه به احتمال زیاد پس از یک وعده تغذیه یا زمانی که کودک هیجان‌زده می‌شود رخ می‌دهد. با رشد و بلوغ ارگان‌های داخلی بدن نوزاد، شدت و فراوانی سکسکه کاهش می‌یابد.

netpaak.ir telegram سکسکه در نوزادان
دانلود فیلم و سریال در upko آپکو

سکسکه هیچ ارتباطی با تنفس ندارد، بلکه ناشی از انقباضات ناگهانی دیافراگم به علت التهاب یا تحریک آن عضله است. برخی متخصصان طب اطفال بر این باورند که سکسکۀ نوزاد معمولاً با تغذیه شیر مادر، تغذیه با شیر خشک، غذاهای دیگر یا با افت درجه حرارت که باعث می‌شود کودک احساس سردی کند ایجاد می‌شود. سکسکه بی‌ضرر تلقی می‌شود، مگر اینکه به قدری ادامه یابد که در تغذیه و خواب منظم نوزاد تداخل ایجاد کند. نوزادان مبتلا به بیماری ریفلاکس اسید معده به مری نیز ممکن است بیشتر مستعد سکسکهٔ توأم با استفراغ، سرفه و تحریک‌پذیری باشند. چنین رفتاری باید با پزشک در میان گذاشته شود. همچنین حملات بسیار مکرر سکسکهٔ غیرقابل کنترل، به ویژه پس از یک سالگی باید به پزشک اطلاع داده شود. اگرچه سکسکه به ندرت نشانه‌ای از یک بیماری جدی‌تر است، اما احتیاط در این مورد لازم است.

درمان و متوقف کردن سکسکه

مادربزرگ‌ها و سنت‌های قومی روش‌های زیادی پیشنهاد می‌کنند که چند قرن عمر دارد. ایجاد یک شوک ناگهانی و غیرمنتظره با ترکاندن یک کیسهٔ بادشده یا انداختن یک کلید سرد در یقهٔ لباس فرد دچار سکسکه از روش‌های بسیار غلط است و قطعاً ضربه زدن به پشت نوزاد یا هر نوع روش خشونت‌آمیزی هرگز توصیه نمی‌شود.

در مورد نوزادان، تغییر موقعیت بدنی کودک و تلاش برای آروغ گرفتن از نوزاد نیز ممکن است مؤثر باشد. اگر نوزادتان اغلب سکسکه می‌کند، سعی کنید او را در زمانی که آرام است و قبل از اینکه خیلی گرسنه شود تغذیه کنید. این کار احتمال وقوع سکسکه در طول تغذیه را کاهش می‌دهد. سعی کنید تا حد توان، تغذیه را برای کودک به فرایندی آرام و همراه با فراغت خاطر و با حداقل حواس‌پرتی تبدیل کنید. اگر سکسکه در طول تغذیه رخ می‌دهد، تغذیه را متوقف کنید و فرصت دهید تا سکسکه قطع شود یا آروغ دادن نوزاد را امتحان کنید.

با رشد بیشتر کودک، معمولاً بروز سکسکه کاهش می‌یابد و تنها گاهی اتفاق می‌افتد. مالش ملایم پشت، نوشاندن یک جرعه آب به کودکان بزرگ‌تر از شش ماه یا دادن وسیله‌ای به کودک برای مکیدن نیز گاهی ممکن است مؤثر باشد.

منبع: مادر شو

مراقبت از بند ناف نوزاد

حمام کردن نوزاد بعد از تولد


%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D9%88 %D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF baby سکسکه در نوزادان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا