طرز تهیه فریتاتا، صبحانه ایتالیایی جذاب و مقوی
فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که از ترکیب تخم مرغ با سبزیجات، گوشت، مرغ یا ماهی و پنیر تهیه میشود. این غذا معمولا در تابه سرخ می شود و یا درون فر به پخت می رسد. فریتاتا یک غذای پر از پروتئین و مغذی است و برای صبحانه، ناهار یا شام مناسب است. این غذا در ایتالیا به عنوان یک غذای خوشمزه و سریع با دستور پخت آسان شناخته شده است.
واژه فریتاتا از فرایند پختن در تابه و به معنی “رژیم” است. تاریخچه فریتاتا به قرن یازدهم میلادی و در یک کتاب آشپزی به نام “نامهای برای آقایان سرشمار” بر می گردد. در دهه ۱۹۵۰، فریتاتا به عنوان یک غذای محبوب در رستوران های ایتالیایی و آمریکا معرفی شد. امروزه فریتاتا به عنوان یک غذای محبوب در سراسر جهان شناخته شده است و در رستوران ها و منازل سرو می شود.
فریتاتا
مواد لازم برای طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا، مناسب ۵ نفر و مدت زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.
مواد لازم فریتاتا
- تخم مرغ : ۷ عدد
- فلفل دلمه ای سبز و قرمز : ۱ پیمانه
- پیاز : ۱ عدد
- سیر : ۲ حبه
- قارچ خرد شده : ۱ عدد
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- ساقه پیازچه : ۱ دسته
- پنیر پارمسان : ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه فریتاتا
برای طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا، ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و با همزن مفتولی می زنیم تا کاملا یکدست شود.
حالا پیاز خرد شده به همراه قارچ و فلفل دلمه ای، سیر و نمک و فلفل را به همراه تخم مرغ مخلوط می کنیم و بعد از یکدست شدن قالب دلخواه را مشخص می کنیم و آن را کاملا چرب می کنیم. بعد مواد تخم مرغی را داخل ظرف می ریزیم و در انتها پنیر پارمسان روی مواد می ریزیم و داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. این صبحانه با گوجه و روغن زیتون و ریحان ایتالیایی سرو می شود. نوش جان
اگر به آشپزی علاقه دارید سری به وبسایت آشپزشو بزنید! از دستورات جذاب برای صبحانه، ناهار و شام گرفته تا انواع کلاسها و دورههای آشپزی با مدرک معتبر و بینالمللی زیر نظر برترین اساتید کشور، آموزشگاه آشپزشو بهترین محل برای شکوفایی استعداد آشپزی شماست.
برای مراجعه به وبسایت کلیک کنید => آموزشگاه و کلاس آشپزی آشپزشو
فریتاتا با مرغ
مواد لازم برای فریتاتا با مرغ، مناسب ۵ نفر و مدت زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.
مواد اولیه فریتاتا با مرغ
- تخم مرغ : ۸ عدد
- فلفل دلمه ای سبز و قرمز : ۱ پیمانه
- پیاز : ۱ عدد
- سیر : ۲ حبه
- قارچ خرد شده : ۱ عدد
- فیله مرغ : ۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل و پاپریکا : به مقدار لازم
- ساقه پیازچه : ۱ دسته
- پنیر پارمسان : ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه فریتاتای مرغ
برای طرز تهیه فریتاتای مرغ، ابتدا فیله های مرغ را با نمک و فلفل و سیر تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
حالا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و با همزن مفتولی می زنیم تا کاملا یکدست شود. بعد پیاز خرد شده را به همراه فیله مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای، سیر و نمک و فلفل با تخم مرغ مخلوط می کنیم. بعد از یکدست شدن، قالب دلخواه را مشخص می کنیم و آن را کاملا چرب می کنیم. بعد مواد تخم مرغی را داخل ظرف می ریزیم و در انتها پنیر پارمسان روی مواد ریخته و داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. این صبحانه با گوجه و روغن زیتون و ریحان ایتالیایی سرو می شود. نوش جان
فریتاتا با اسفناج
مواد لازم برای طرز تهیه فریتاتای اسفناج، مناسب ۵ نفر و مدت زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.
مواد لازم فریتاتای اسفناج
- تخم مرغ : ۸ عدد
- فلفل دلمه ای سبز و قرمز : ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- قارچ خرد شده : ۱ عدد
- اسفناج : ۶۰۰ گرم
- نمک و فلفل وپاپریکا : به مقدار لازم
- ساقه پیازچه : ۱ دسته
- پنیر پارمسان : ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه فریتاتای اسفناج
برای طرز تهیه فریتاتای اسفناج، ابتدا اسفناج های شسته شده را تفت می دهیم تا آب اضافی اش کشیده شود. حالا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و با همزن مفتولی می زنیم تا کاملا یکدست شود.
پیاز خرد شده به همراه اسفناج، قارچ و فلفل دلمه ای، سیر و نمک و فلفل را با تخم مرغ مخلوط می کنیم. بعد از یکدست شدن، قالب دلخواه را مشخص می کنیم و آن را کاملا چرب می کنیم و بعد مواد تخم مرغی را داخل ظرف می ریزیم. در انتها پنیر پارمسان روی مواد ریخته و داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. این صبحانه با گوجه و روغن زیتون و ریحان ایتالیایی سرو می شود. نوش جان
سخن پایانی
با آموزش جذاب طرز تهیه فریتاتا به سه روش مختلف همراه شما بودیم. فریتاتا تنها یکی از صبحانه های جذابی است که می توانید با تخم مرغ برای خانواده آماده کنید. اگر می خواهید با انواع صبحانه با تخم مرغ آشنا شوید و خانواده را دعوت به صبحانه های مختلف کنید، مقاله صبحانه با تخم مرغ در آشپزشو را از دست ندهید!