معرفی بیماری فاویسم – حساسیت به باقلا
معرفی بیماری فاویسم (حساسیت به باقلا)- معرفی بیماری فاویسم (حساسیت به باقلا)
معرفی بیماری فاویسم – حساسیت به باقلا
نکات:
۱- فاویسم در حقیقت یک جور مسمومیت است و آنچه میخوانیم مسمومیت با باکتری نیست بلکه مسمومیت با زهر گیاهی یا حیوانی و یا غذایی است.
۲- گاهی مسمومیت غذایی با باقلا و گاهی با قارچ و گاهی با سیب زمینی به خصوص سیب زمینی سبز یا جوانه زده یا با میوه ای که سم پاشی کرده اند و یا گاهی کپک روی غذاها مسمومیت ایجاد میشود. برخی نسبت به گندم و جو هم حساس هستند.
۳- برای بعضی افراد باقلا سم است و با مصرف آن از حال میروند و باید به بیمارستان منتقل شوند.
علائم:
– گیجی و استفراغ و اسهال و حالت بهت و یرقان (زردی صورت و چشم)، تنگ یا گشاده شدن مردمک چشم، ترشح زیاد بزاق و اشک چشم، فشردگی گلو.
افراد فاویسمی با خوردن باقلا تمام صورتشان زرد میشود.
نکته: برای تشخیص خوردن زهر باید مردمک چشم بررسی بشود.
نکته: اگر سم به خون رسیده باشد درمان آن جامع با آب انغوزه یا با حجامت حل کنند.
منبع:http://www.darooeslami.com