تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
طب اسلامی سنتی

طرز تهیه غذا و خورشت شیر با گوشت یا غذای حضرت نوح

شیرگوشت چیست؟

5/5 - (1 امتیاز)

طرز تهیه خوراک و خورشت شیر گوشت یا غذای حضرت نوح

طرز تهیه خوراک شیر گوشت

غذا و خورشت شیر گوشت ؟؟؟

گویند یکی از انبیا به خاطر ضعف بدنی از خدا شکایت کرد و خداوند متعال غذا و خورشت شیرگوشت را به عنوان غذا به وی اموخت.

روایات:

زِیَادِ بْنِ أَبِی الْحَلَّالِ قَالَ: تَعَشَّیْتُ مَعَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ بِلَحْمٍ مُلَبَّنٍ فَقَالَ هَذَا مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ

زیاد بن ابی حلال گفت: با امام صادق علیه السلام شام را با گوشتِ آمیخته با شیر صرف کردم سپس فرمود: این خورشتِ گوشت پیامبران است.

بحارالانوار/جلد۶۳/ص۶۹

netpaak.ir telegram طرز تهیه غذا و خورشت شیر با گوشت یا غذای حضرت نوح
دانلود فیلم و سریال در upko آپکو

أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ أَصَابَهُ ضَعْفٌ فِی قَلْبِهِ أَوْ بَدَنِهِ فَلْیَأْکُلْ لَحْمَ الضَّأْنِ بِاللَّبَنِ

امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس که او را ضعفی در قلبش یا بدنش اصابت کند، پس باید گوشت گوسفند با شیر بخورد.

کَتَبَ إِلَیْهِ رَجُلٌ یَشْکُو ضَعْفَهُ فَکَتَبَ کُلِ اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ
مردی به سوی امیرالمؤمنین علیه السلام نامه نوشت و از ضعفش شکایت کرد: سپس حضرت به او نوشت: «شیرگوشت بخور»

عَلِیٍّ ع قَالَ: إِنَّ نَبِیّاً مِنَ الْأَنْبِیَاءِ شَکَا إِلَی اللَّهِ الضَّعْفَ فِی أُمَّتِهِ فَأَمَرَهُمْ أَنْ یَأْکُلُوا اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ فَفَعَلُوا فَاسْتَبَانَتِ الْقُوَّهُ فِی أَنْفُسِهِمْ

امام علی علیه السلام فرمود: همانا پیامبری از پیامبران به سوی خدا از ضعف در امت خود شکایت کرد پس خدا آنها را امر نمود که شیرگوشت بخورند سپس انجام دادند و قوت در جانهایشان آشکار شد.

أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: اللَّحْمُ بِاللَّبَنِ مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ

امام صادق علیه السلام فرمود: شیرگوشت، خورشتِ گوشت پیامبران است.

غذای گوشت با شیر یا غذای حضرت نوح علیه السلام

🔶 مواد لازم:

گوشت گوسفندی تازه ترجیحا سردرست ، ۴۰۰ گرم

شیر تازه و محلی گاوی ، ۱ تا ۲ لیتر جوشیده

نمک طبیعی دریا ، به مقدا لازم

✍️ طرز تهیه خورشت شیرگوشت:

گوشت را به صورت قطعات بسیار کوچک خرد کنید و خوب بشویید و داخل قابلمه سنگی بریزید.
مقداری شیر اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد.
شعله را بسیار کم روشن کنید و شعله پخش کن را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد.
زمانی که به جوش آمد و کف روی آن از بین رفت ، درب قابلمه را بگذارید تا پخته شود. گاهی غذا را هم بزنید تا گوشت های ته نشین شده به ته ظرف نچسبد.

هر ۱ ساعت یکبار مقداری شیر اضافه کنید و این کار را تا زمانی انجام دهید که گوشت کاملا پخته و نرم شود.
در آخر نمک دریا اضافه کنید و پس از پنج دقیقه غذا آماده است.
شاید پخت این غذا به حدود ۴-۵ ساعت زمان نیاز داشته باشد.
پس از اینکه غذا آماده شد می‌توانید مانند آبگوشت در آن نان خرد کنید و میل کنید.

نکاتی درباره خوراک شیرگوشت:

نکته: اگر با طعم غذا مشکل دارید ، می‌توانید یک پیاز متوسط رو پوست بکنید و از ابتدا داخل غذا بیندازید و پس از دوست ساعت آن را در بیاورید و دور بیندازید.

نکته : با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببُرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.

نکته :بهترین شیر این است که از گاو زرد محلی ایرانی تهیه شده باشد. اما اگر شیر با کیفیت در دسترش ندارید می‌توانید حدود ۴ قاشق سرشیر همراه شیر به غذا اضافه کنید .

نکته : بهترین نان، نانی است که در تنور خشک شده باشد.

نکته :  در پخت این غذا به هیچ وجه از آب و روغن و رب و چیزهای ترش مزه مانند سرکه و آب لیمو و… استفاده نکنید.

نکته : این غذا را حداقل دو وعده در طول هفته در شام یا صبحانه میل کنید.

نکته :  کسانی که در خوردن مشکل دارند می توانند آن ‌را له کرده سپس میل کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا