طرز تهیه ژله انار و زنجبیل + آموزش تهیه دسر
طرز تهیه ژله انار و زنجبیل – درست کردن ژله | طرز تهیه ژله انار و زنجبیل
طرز تهیه ژله انار و زنجبیل + آموزش تهیه دسر
مواد لازم برای ژلهانارو زنجبیل
ژلاتین۲۵ گرم
آب انار۶۰۰ میلی لیتر
شکر۶۵ گرم
زنجبیل تازه۲۰ گرم
دانه انار۲۰۰ گرم
طرز تهیه ژله انار و زنجبیل
ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.
زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.
آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ژله انار و زنجبیل
ژله انار و زنجبیل جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
ژله انار و زنجبیل را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
موارد مرتبط:
منبع: namnak.com