تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

.

دانلود انیمیشن دوبله فارسی

.



لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)
بارداری و نوزاد

مراحل راه افتادن بچه + دانستنی های نوزاد

امتیاز یادت نره

مراحل راه افتادن بچه همه مراحل راه افتادن کودک نوپا  مراحل راه رفتن کودک نشانه‌های راه افتادن کودک کودکم راه نمیرود، چیکار کنم؟زمان راه رفتن کودک مراحل راه افتادن بچه

مراحل راه افتادن بچه + دانستنی های نوزاد

 

مراحل راه افتادن بچه + دانستنی های نوزاد

مراحل راه افتادن بچه

تماشای راه رفتن کودک نوپا برای هر پدر و مادری لذت بخش است. اما باید توجه داشته باشید که بهتر است والدین به کودک خود در راه رفتن کمک نمایند. مراحل پیشرفت کودک در راه رفتن و راهنمایی هایی درمورد کمک والدین به آنها در ادامه مقاله آورده شده لست.

 کودک نوپا ابتدا اصول اولیه راه رفتن را یاد می گیرد

کودک شما از سن ۴ ماهگی تا ۱۵ ماهگی به تدریج نشستن و راه رفتن در اطراف خانه را یاد می گیرد. شما می توانید در این زمان طلایی به کودک خود کمک کنید و از طریق به کارگیری بازی های کودکانه و جذاب اعتماد به نفس لازم برای راه رفتن را به او بدهید.

netpaak.ir telegram مراحل راه افتادن بچه + دانستنی های نوزاد
دانلود فیلم و سریال در upko آپکو

 نشستن

وقتی کودک نشستن بدون کمک گرفتن از دیگران را یاد می گیرد، به تدریج توانایی حرکت کردن را نیز به دست می آورد. به علاوه اینکه نشستن به کودک شما کمک می کند تا ماهیچه های لازم برای ایستادن را هر چه بیش تر تقویت کند‌ .
یکی از روش های دیگر برای کمک به تقویت ماهیچه های کودک این است که او را روی زمین نشانده و توپی را دائم به سمت او هل دهید تا کودک آن را با دستش گرفته و به سمت شما برگرداند.

 چهار دست و پا راه رفتن

مهم ترین کاری که کودک هنگام چهار دست و پا راه رفتن انجام می دهد این است که حرکت دادن هم زمان دست و پاهایش را یاد می گیرد (حتی با خزیدن روی شکمش). وقتی زمان راه رفتن کودک نوپا و دلبند شما فرا می رسد وی به هریک از این مهارت ها نیاز خواهد داشت.
شما می توانید به نوزاد ۴ تا ۷ ماهه خود کمک کنید تا با خزیدن از یک سمت اتاق به سمت دیگر به تدریج این مهارت را بدست آورد.

تمرین بالا کشیدن

زمانی که کودک شما قوی تر و کنجکاو تر می شود، کم کم با کمک گرفتن از وسایل خانه، پدر یا مادر سعی می کند خودش را از هر وسیله ای بالا کشیده و به همه جا سرک بکشد. درست همین موقع است که شما باید روی تعادل کودک خود کار کنید و او را با پوزیشن ایستادن آشنا کنید. کودکان عمدتا از ۸ ماهگی به بعد سعی می کنند تا با چسبیدن به هر چیزی خود را از آن بالا بکشند، کمکی که شما می توانید انجام دهید این است که به او کمک کنید تا روی پایش بایستد و سپس به او یاد دهید با خم کردن زانویش دوباره روی زمین بنشیند. این کار باعث می شود وقتی راه رفتن را یاد می گیرد هنگام افتادن روی زمین بتواند خودش را کنترل کند تا در موقعیتی درست روی زمین بنشیند.

 راه رفتن با کمک دیگران را به کودک نوپای خود یاد دهید

وقتی کودک شما بلند شدن با کمک وسایل را یاد می گیرد و تا حدودی می تواند تعادل خود را حفظ کند، دستان او را بگیرید و به او کمک کنید تا چند قدم راه برود. این کار باعث می شود کودک شما سریع تر وارد مرحله بعدی یعنی راه رفتن شود و با برداشتن گام های اولیه اعتماد به نفس لازم برای راه رفتن را به دست می آورد و به راه رفتن تشویق خواهد شد.
شما می توانید مدام با تمرین کردن دستان کودک خود را بگیرید و به او کمک کنید تا گام برداشتن را یاد بگیرد.

کودک نوپا کم کم گشت زدن در خانه را یاد می گیرد

کودکان بعد از به دست آوردن مهارت های ذکر شده به تدریج با کمک گرفتن از دیوار ها و وسایل خانه شروع به راه رفتن در سراسر خانه می کنند به این کار آنها گشت زدن گفته می شود. وقتی کودک دلبندتان تحرکش بیش تر می شود، باید از ایمن بودن و محکم بودن وسایل خانه مطمئن شوید. در این مواقع بهتر است کودک خود را تشویق کنید تا اعتماد به نفسش بیش تر شود و مانع او نشوید، فقط مطمئن شوید که هنگام افتادن یا نشستن سطح زمین نرم باشد.

ایستادن بدون کمک گرفتن

به دست آوردن تعادل یکی از بخش های اصلی در راه رفتن است. اگر کودکی بتواند بایستد و تعادل خود را تا چند ثانیه حفظ کند، حتما به زودی به راحتی گام برداشته و راه خواهد رفت.
والدین برای یاد دادن حفظ تعادل به کودک می توانند از بازی ها استفاده کنند. به عنوان مثال همراه کودک خود روی زمین بنشینید و به او کمک کنید تا روی پاهایش بایستد، سپس مدت زمانی را که می تواند بدون کمک گرفتن از شما روی پایش بایستد را محاسبه کنید و بعد از هر بار تلاش از او تعریف کنید.

گام های اولیه کودک

گام های اولیه کودک شما می تواند برای فرزند کوچک شما لحظه ای تاریخی باشد. راه رفتن کودک نوپا فقط به اعتماد به نفس نیاز دارد، بنابراین هر بار که کودک در این مسیر به پیشرفتی دست پیدا می کند باید او را تحسین کنید.

راه رفتن

ممکن است کودک نوپای شما قبل از به دست آوردن کامل مهارت حرکتی، هنگام راه رفتن کمی گام های نامنظم داشته باشد، با این حال تحسین کردن را فراموش نکنید. به یاد داشته باشید که بعضی از کودکان چهار دست و پا خزیدن را به راه رفتن ترجیح می دهند و قبل از رسیدن به سن مورد نظر برای راه رفتن فقط چهار دست و پا از سمتی به سمت دیگر حرکت می کنند. والدین باید تا جایی که می توانند فرزند خود را تشویق کنند.

منبع: نی نی بان

_____________________________________________________

%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D9%88 %D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF baby مراحل راه افتادن بچه + دانستنی های نوزاد

مراحل راه افتادن بچه

مراحل راه افتادن بچه


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا