تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

دانلود بازی Stronghold: Warlords
تغذیه و اشپزیطب اسلامی سنتیعمومی

آموزش درست کردن مربای زردک -مربای هویج ایرانی(Persian Carrot)

آموزش درست کردن مربای زردک -مربای هویج ایرانی(Persian Carrot)

مربای جزر (هویج) و فواید آن از دیدگاه طب سنتی ایران :آموزش درست کردن مربای زردک -مربای هویج ایرانی(Persian Carrot)

زمانی این نوع هویج (جزر) یکی از پر مصرف ترین خوراکی ها نزد ایرانیان بود. ولی متاسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و دیگر بچه های ایرانی که روزی از خوردن آن به عنوان تنقل لذت می بردند توجهی به آن نمی کنند.

جزر دارای طبیعت گرم و تر در درجه دوم است. اگرچه برخی آن را در درجه اول گرم و تر دانسته اند.
این طور به نظر می سرد هویجی که امروزه به هویج فرنگی مشهور است، نوع بری جزر است.

جزر قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن برای این منظور مربای آن است:

دستور تهیه مربای جزر:

جزر را ریز کرده، بجوشانند تا کاملا پخته شود و عسل اضافه کنند و بجوشانند تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه زیر را کوفته و به آن اضافه شود.
قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد، کبابه، از هریک ۲٫۵ گرم.

مصرف این مربا (هویج) جهت تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله، سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم، و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است.
مربای جزر به غایت مبهی (افزاینده قوای جنسی)، و مقوی احشا و رحم و هاضمه است.
در بدن تولید خلط سالم می کند.

طب اسلامی - طب سنتی - نت پاک

دانلود فیلم هندی
دانلود سریال خارجی
لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)

 برای دانلود از سایت فیلترشکن یا VPN خود را غیرفعال فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا