تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

دانلود بازی Stronghold: Warlords
تغذیه و اشپزیطب اسلامی سنتیعمومی

قلیه برنج(Rice bran) یک غذای ساده، سالم و مقوی در طب ایرانی اسلامی سنتی

 قلیه برنج یک غذای ساده، سالم و مقوی در طب ایرانی اسلامی سنتی قلیه برنج(Rice bran) یک غذای ساده، سالم و مقوی در طب ایرانی اسلامی سنتی

گروه طب اسلامی ایرانی سنتی سایت جامع نت پاک امروز برای شما کاربران عزیز طرز تهیه غذای بسیار مقوی و سالم قلیه برنج را آماده کرده است.امیدواریم با تهیه آن در کنار خانواده لحظات خوبی سپری کنید.

پیامبر اکرم (ص):

برنج در میان خوراکی ها، به سان مهتر و سید در میان قوم است.
طب النبی،ص ۶

امام صادق (ع):

برنج غذای خوبی است؛ ما بیماران خود را با خوراندن برنج مداوا می کنیم.
وسائل الشیعه ،ج ۱۷ ،ح ۴

این غذا برای حفظ سلامتی و برخی از سردردها و سوء مزاج بلغمی ها یا سوداوی ها مفید می باشد

مواد لازم:

برنج ۴ پیمانه، گوشت بدون استخوان ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط ۱عدد، زعفران و روغن و نمک به مقدار لازم

نکات:

برنج سالم برنج ایرانی و محلی می‌باشد
از روغن سالم مانند زیتون استفاده شود
از نمک دریا یا سنگ نمک استفاده شود

✅روش تهیه:

پیاز را سرخ کرده و گوشت را در روغن و پیاز نفت دهید سپس آب اضافه کرده بگذارید بپزد.
برنج رو که قبلا شسته و خیسانده اید در ظرف گوشت ریخته و بگذارید بجوشد
بعد ازین که برنج خود را باز کرد و آب ظرف نیز تمام شد برنج و گوشت را باهم دم بزارید

نکته: آب گوشت باید به اندازه باشد که برنج در آن پخته شود و اگر زیاد باشد باعث خمیر شدن غذا می شود

 خواص قلیه برنج :

تولید کننده خلط صالح
ایجاد خواب های خوب
تقویت کننده
انرژی زا
مفید در درمان اسهال خونی
مفید در درمان اختناق رحم
نافع برای امراض کلیه و مثانه
تسکین دهنده

طب اسلامی - طب سنتی - نت پاک

دانلود فیلم هندی
دانلود سریال خارجی
لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)

 برای دانلود از سایت فیلترشکن یا VPN خود را غیرفعال فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا