تبلیغات📚 مجله نت پاک

شروع فعالیت فارکس با بروکر آلپاری

5/5 - (1 امتیاز)

بازار فارکس یک بازار بین‌المللی است که افراد مختلف به خرید و فروش ارزهای جهانی مانند دلار، یورو، ین ژاپن، پوند بریتانیا، انواع کالاها، فلزات و… می‌پردازد. بازار فارکس شامل بانک‌ها، شرکت‌های بزرگ، سرمایه‌گذاران حرفه‌ای و کارآفرینان است که در آن با هدف کسب سود، به خرید و فروش ارزها می‌پردازند.

در بازار فارکس، نرخ تعیین شده برای هر یک از نمادها، بر اساس عرضه و تقاضا برای آن نماد تعیین می‌شود. این نرخ در هر لحظه قابل تغییر است. برای مثال، اگر عرضه دلار بیشتر از تقاضا برای آن باشد، نرخ دلار کاهش می‌یابد و برعکس.

معاملات در بازار فارکس به صورت اینترنتی و غیر حضوری و در سراسر جهان انجام می‌شود. این بازار ۲۴ ساعت در روز و ۵ روز در هفته فعالیت دارد. این به معنای این است که شما می‌توانید در هر زمان و مکانی به معامله بپردازید. همچنین وجود نوسانات مختلف، این بازار را برای انواع معامله‌گران جذاب می‌کند و می‌تواند برای افراد با استراتژی‌های معاملاتی مختلف مفید باشد.

images 1685528341 64771f156e11c شروع فعالیت فارکس با بروکر آلپاری

تا اینجا متوجه شدید که افراد از سراسر دنیا با سرمایه‌های بزرگ و کوچک خود می‌توانند در این بازار به فعالیت و معامله بپردازند. اما باید بدانید که ایرانیان برای فعالیت در این بازار بین‌‌المللی با یک چالش بسیار جدی مواجه هستند.

به دلیل تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه کشورمان ایران وضع شده است، بسیاری از بروکرهای معتبر جهانی فارکس، به ایرانیان خدماتی نمی‌دهند. یکی از بروکرهایی که سالیان زیادی است به ایرانیان خدمات می‌دهد، آلپاری نام دارد. اما یکی از نگرانی‌های کاربران ایرانی این موضوع است که آیا سرمایه ایرانیان در بروکر آلپاری مسدود می‌شود؟

در این مطلب به معرفی بازار فارکس و معاملات آن و همچنین بروکر آلپاری خواهیم پرداخت.

تاریخچه بازار فارکس

بازار فارکس، تاریخچه طولانی و پر تلاطمی دارد. در زمان‌های قدیم، تجارت ارز بین کشورها به صورت مستقیم (بدون واسطه) انجام می‌شد، اما با پیشرفت تکنولوژی و توسعه شبکه‌های اینترنتی انتقال پول، این تجارت به صورت الکترونیکی و با استفاده از واسطه‌گران (Broker) انجام می‌شود.

با توجه به جنگ‌های جهانی و بحران‌های اقتصادی در دهه‌های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰، نرخ ثابت برای تجارت در بازار فارکس به کار گرفته شد. در این سیستم، نرخ تبدیل پول‌ها به نرخ ثابتی مشخص می‌شد که با توجه به قیمت طلا تعیین می‌شد. اما در سال ۱۹۷۱، رئیس جمهور آمریکا، ریچارد نیکسون، تصمیم گرفت که این سیستم را لغو کند تا به جای آن، سیستم نرخ تعویض نرمال مورد استفاده قرار گیرد. در این سیستم، نرخ تبدیل پول‌ها به صورت پویایی تعیین می‌شود و فلوکتواسیون قیمت ارزها بر اساس عوامل مختلفی از جمله تقاضا و عرضه، شاخص‌های اقتصادی و رویدادهای سیاسی و اجتماعی رخ می‌دهد.

با ورود دهه ۱۹۹۰، بازار فارکس به شدت رشد کرد و به یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان تبدیل شد. هم‌اکنون، هر روز بیش از ۵ تریلیون دلار از نمادهای مختلف در فارکس معامله می‌شود که شامل تجارت ارز، سهام، سوخت، کالاهای معدنی و… می‌شود. در این بازار، بسیاری از بازیگران از جمله شرکت‌های بزرگ، بانک‌ها، سرمایه‌گذاران و تجار بزرگ فعالیت می‌کنند.

مزایا و ریسک‌های فارکس

قبل از شروع فعالیت در بازار فارکس لازم است از برخی از مزایا و معایب قابل توجه آن به خوبی آگاه شوید. برخی از مهم‌ترین ریسک‌های این بازار عبارتند از:

۱- فعالیت در بازار فارکس به دلیل تغییرات قیمت ناشی از عوامل مختلف مثل سیاسی، اقتصادی و جهانی، دارای ریسک بسیاری است.

۲- تلاش برای پیش بینی و تحلیل تغییرات قیمت ارزها در بازار فارکس، ممکن است به دلیل اطلاعات محدود اشتباه باشد و به ضرر منجر شود.

۳- استفاده از اهرم در معاملات فارکس، می‌تواند منجر به افزایش سود شود، اما در مقابل، افزایش ریسک معاملات را نیز به همراه دارد.

۴- عدم دسترسی به بازار در ساعات خارج از ساعات کاری، به عنوان یکی از ریسک‌های بازار فارکس محسوب می‌شود.

مزایا:

۱- بازار فارکس، بازاری بین المللی است که در آن می‌توان جهت پیش بینی و شرکت در معاملات، از لحاظ زمانی ۲۴ ساعته فعالیت داشت.

۲- از ارزهای مختلف در بازار فارکس به عنوان سرمایه گذاری می‌توان استفاده کرد.

۳- استفاده از اهرم، می‌تواند منجر به افزایش سود شود، اما باید با دقت و توجه به ریسک‌های معاملات برخورد کرد.

۴- در مقایسه با بازار سهام، بازار فارکس دسترسی آسان تری دارد و به عنوان یکی از بازارهای پر رونق مالی شناخته می‌شود.

۵- با توجه به حجم بالای معاملات در بازار فارکس، این بازار به عنوان یکی از بازارهای مالی مهم جهان شناخته می‌شود که به همین دلیل، سرمایه گذاران می‌توانند از فرصت‌های سرمایه گذاری مناسب در این بازار بهره ببرند.

معرفی بروکر آلپاری

در حال حاضر تعداد بسیار کمی از بروکرهای شناخته شده به کاربران ایرانی خدمات می‌دهند. به همین دلیل لازم است قبل از ثبت نام در هر پلتفرم از موضع‌گیری آن نسبت به کاربران ایرانی اطمینان حاصل کنیم.

images 1685528341 64771f156e11c شروع فعالیت فارکس با بروکر آلپاری

بروکر آلپاری در سال ۱۹۹۸ در شهر کازان روسیه تاسیس شده و فعالیت خود را در عرصه خدمات بازار فارکس آغاز کرده است. دفتر مرکزی این پلتفرم هم‌اکنون در سنت وینسنت قرار دارد. این بروکر خدمات بیش از ۲۵۰ نماد مختلف معاملاتی را برای کاربران خود فراهم کرده است.

آلپاری از زمان تاسیس کوشیده تا بهترین خدمات را برای کاربران خود فراهم کند تا از فعالیت در هر پلتفرم دیگری بی‌نیاز باشند.

آیا سرمایه ایرانیان در بروکر آلپاری مسدود می‌شود؟

چندی پیش در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر مسدود شدن سرمایه ایرانیان در بروکر آلپاری و همچنین تغییر سیسات‌های این بروکر نسبت به کاربران ایرانی منتشر شد که این موضوع باعث ترس و وحشت کاربران ایرانی شد.

طبق بررسی‌های انجام شده مشخص شد که تمام این موارد شایعه بوده و بروکر آلپاری با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهد و کاربران ایرانی می‌توانند بدون هیچ مشکل یا نگرانی خاصی به فعالیت خود در این بورکر ادامه دهند.

اعتبار بروکر آلپاری

بروکر آلپاری هیچ نوع رگولاتوری سطح ۱ و معتبر بین المللی ندارد. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که این بروکر دو شرکت مجزا، با دو دامنه اینترنتی مختلف دارد. این دو شرکت شامل آلپاری اینترنشنال و آلپاری لیمیتد است.

images 1685528341 64771f157c8aa شروع فعالیت فارکس با بروکر آلپاری

آلپاری اینترنشنال مخصوص معامله‌گران اروپایی است و ایرانیان اجازه فعالیت و استفاده از خدمات آن را ندارند. آلپاری لیمیتید شعبه‌ای است که به ایرانیان خدمات می‌دهد.

آلپاری لیمیتد تحت نظارت سنت وینسنت است. FSASVG یا Financial Services Authority of Saint Vincent and the Grenadines (اداره خدمات مالی سنت وینسنت و گرنادین‌ها) به عنوان یک رگوله معتبر جهانی شناخته نمی‌شود و تنها یک مجوز ثبت شرکت است.

سخن پایانی

در این مقاله بروکر آلپاری برای شما عزیزان مورد بررسی قرار گرفت تا با خدمات این بروکر به خوبی آشنا شوید.

لازم به ذکر است ارائه نظر قطعی در مورد پلتفرم‌های مالی واسطه صحیح نیست. زیرا ممکن است حتی بزرگترین پلتفرم‌های مالی واسطه نیز در نوسانات شدید بازار دچار مشکل شوند و نتوانند خواسته‌های کاربران را به خوبی برآورده کنند. در نتیجه اعتبار هیچ پلتفرم مالی و یا بروکر فارکس دائمی و قطعی نبوده و نخواهد بود.

کاربران قبل از ثبت نام در هر پلتفرم بایستی از اعتبار و همچنین سطح خدمات آن اطمینان حاصل کنند تا با توجه به نیازها و همچنین دانش معاملاتی خود بهترین انتخاب را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا