رب در طب اسلامی ایرانی سنتی و مضرات رب گوجه فرنگی(tomato paste)
رب در طب اسلامی ایرانی سنتی و مضرات رب گوجه فرنگی(tomato paste) ?
⚠ مردم عزیز و بزرگوار و طالب سلامت و تندرستی آرام آرام به فکر حذف رب گوجه فرنگی از سبد غذائی باشند زیرا گوجه و رب گوجه فرنگی مواد افزودنی و نگهدارنده ی بسیاری دارد و تراریخته و تغییر ژنتیکی داده شده نیز هست و انسان را ترسو میکند ؛ علاوه بر ضررهای نا شناخته ی دیگر .
جایگزین رب گوجه فرنگی
? به جای رب گوجه فرنگی طب اسلامی سنتی ایرانی توصیه کرده که از زعفران ، رب انار ، رب به ، رب آلو ، رب نارنج ، رب غوره ، رب هل ، رب زردآلو ، رب گوجه درختی (گوجه سبز یا آلوچه) ، رب ازگیل ، رب سیب ، رب زرشک و مانند آنها استفاده کنید تا سالم باشید و طعم واقعی غذا را تجربه کنید ، اتفاقا غذا خیلی خوشمزه تر هم میشود و خیلی زود از هر چه رب گوجه فرنگی است تنفر پیدا خواهید کرد .
⭕️ این رب فرنگستان وارداتی بیهوده و مضر را دور بریزید .
❗ هیچ کشوری به اندازه ی مردم ایران رب گوجه فرنگی و خود گوجه فرنگی را استفاده نمیکند کما اینکه هیچ کشوری به اندازه ی ایران بیماری ندارد .
مجله طب اسلامی و طب سنتی نت پاک
طب سنتی+طب اسلامی+زندگی اسلامی با نت پاک+سبک زندگی اسلامی ایرانی+زندگی سالم+نت پاک+اینترنت پاک با نت پاک+طبیب+طبیب اسلامی +امام رضا+ایت الله تبریزیان+ضیایی+خیراندیش+روازاده+دریایی+دکتر+طب ایرانی+طب گیاهی+طب طبیعی+طب قدیم+طب جدید+طب جدید+طب شیمیایی+امام رضا+xf skjd+xf hdvhkd+jfvdcdhk+qdhdd+hdvhk+hdvhkd+’,’g+hsghl+jprdr