اهمیت میوه به از دیدگاه طب اسلامی
اهمیت میوه به از دیدگاه طب اسلامی
اهمیت میوه به از دیدگاه طب اسلامی
به، یکی از ۵ میوه بهشتی است و خواص به زیاد است که مهم ترین اثرش، تقویت قلب است. به، ضعف قلب را برطرف می کند و به طور کلی بیماری های قلب را درمان می کند. در روایات به قلب، تکه گوشتی گفته می شود که اگر اصلاح شود، تمام بدن اصلاح و سالم می شود.
از نگاه طب اسلامی، اگر قلب خوب و نرمال کار کند و به اندازه کافی خون به اعضای بدن پمپاژ کند، مشکلی پیش نمی آید، و در صورتی که مشکلی پیش آید، ترمیم می شود؛ ولی اگر قلب ضعیف شود و نتواند خون کافی به اعضای بدن پمپاژ کند، آسیب های جدی به بدن وارد می شود و این آسیب ها ترمیم نمی شود. بنابراین، «به» از این جهت که به تقویت قلب می پردازد، کار بزرگی در جهت سلامتی انسان می کند. خوردن به، فرزند را زیبا، و بوی انسان را خوش می کند.
منبع: کتاب نسخه های پیشگیری و درمان آیت الله تبریزیان – جلد دوم / http://www.darooeslami.com