تبلیغ

دانلود بازی کامپیوتر

دانلود بازی Stronghold: Warlords
تغذیه و اشپزیطب اسلامی سنتی

خواص درمانی ترب + ویدئو

معرفی خواص ترب و انواع آن خواص درمانی ترب خواص ترب سفید + خواص ترب در بارداری خواص ترب سیاه در درمان بیماری ها  نت پاک و خواص ترب

خواص درمانی ترب + ویدئو

معرفی ترب و خواص آن

ترب ؛ جزء سبزیجات ریشه‌ ای و از لحاظ ظاهر و بافت شبیه چغندر و شلغم است.
هزاران سال پیش، ترب برای اولین بار در چین و سپس در مصر و یونان کشت شد. در یونان به‌ دلیل اهمیت بسیاری که به این سبزی داده می‌ شد، تزئیناتی از جنس طلا به شکل این سبزی ساخته شده بود. ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمان ‌های بسیاردوربرای درمان بسیاری از بیماری ‌ها به کار می ‌رفته است.
طعم تند ترب مربوط به ماده‌ ای است به نام سنوول و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده‌ ای به نام مالوین کلراید می‌ باشد.
ترب کوهی که در ایران به ترب سمنانی معروف است از انواع سفید بوده و شکل آن دراز است.

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان گیاه ترب را به سه دسته تقسیم نمود:

ترب سیاه که معمولا در فصل پاییز برداشت می‌شود.
ترب سفید که اغلب در آسیای شرقی می‌روید و  رنگ آن به جز سفید، ممکن است، قرمز، بنفش، سبز، زرد، یا مایل به سیاه نیز باشد.
​​​​​​​تربچه که به رنگ‌‌های مختلف قرمز و وصورتی و به شکل‌های گرد و کشیده وجود دارد.
آب تربچه اگر به طور خالص مصرف شود، خاصیت پاک ‌کنندگی و نرم‌ سازی بدن به خصوص در مخاط‌ های بینی، سلول‌ ها، مجاری معده، کیسه ی صفرا، کبد، روده‌ ها، کلیه و ریه‌ ها را دارد و برای معالجه روماتیسم موثر است..
آب تربچه را باید با سایر آب میوه ‌جات و سبزی ‌ها توام کرد، چون خالص آن طعم تندی دارد. جهت مصرف و آبگیری تربچه‌ های قرمز تازه و جوانه‌ های سبز همراه با برگ انتخاب شود.

ترکیبات شیمیایی

تندی ترب به دلیل وجود ماده‌ای به نام سنوول Senovol و رنگ قرمز بنفش آن به دلیل وجود ماده‌ای به نام کلراید Malvin Chloride است.

آشنایی با  خواص ترب در درمان بیماری های مختلف

بهترین نوع ترب، آن نوعی است که آبدار، نازک، تند، طویل و کم ریشه باشد. این گیاه، لطیف کننده و تحلیل برنده ورم ها است و برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم،سنگ مثانه و… مناسب محسوب می شود.
البته ترب باعث ایجاد باد زیادی در بدن می شود و در کسانی که معده مرطوبی دارند، مانع از هضم غذا می گردد.

درباره خواص ترب بیشتر بدانید

آشامیدن آب ترب پخته برای رفع سرفه مزمن و طولانی ، و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته آن با سکنجبین برای خناق مفید است. خوردن آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین، برای خارج کردن سنگ مثانه موثر است. البته این ترکیب برای سر و دندان و چشم و گلو مضر به حساب می آید.
آب ترب سیاه نیز برای دفع اورات و سموم بدن بسیار مفید است. بیماران می توانند از ترب برای جلوگیری از شکل گیری سنگ مثانه استفاده کنند. برای گرفتن آب ترب، آن را ورقه ورقه کنید و روی هر ورق آن عسل بریزید، و شب تا صبح در صافی بگذارید تا آب آن در ظرف زیرین بچکد و کشیده شود.

خواص ترب سیاه (طبیعت و خواص درمانی)

طبع ترب سیاه گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی ترب سیاه عبارتند از:
یکی از مهمترین خواص ترب سیاه استفاده از شربت تهیه شده از آن برای درمان سرفه و مشکلات تنفسی است. به این منظور تـرب سیاه را به شکل حلقه های نازکی ببرید و لایه لایه روی هم بچینید. در بین هر طبقه، کمی عسل بریزید و آب اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم اجاق بجوشد . سپس از این شربت میل کنید.

خواص ترب سیاه در درمان انواع بیماری ها

به دلیل وجود انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین ث موجود در ترب سیاه، استفاده از این ماده غذایی برای رفع خستگی بسیار مفید است.
استفاده از تخم ترب خاصیت شیر افزا داشته و باعث افزایش شیر مادران شیره می گردد.
ترب سیاه دارای خاصیت سم زدایی بوده، برای درمان کبد چرب بسیار مفید است. در حقیقت گوشت آبدار و کمی تند تـرب سیاه حاوی ترکیبات بسیار قوی است که کبد را تقویت و تمیز کرده و عملکرد صفرا را کنترل می کند.

منبع : برگرفته ازبهداشت نیوز/پارسی طب/ستاره

ویدئو

__________________________________________

طب اسلامی - طب سنتی - نت پاک

دانلود فیلم هندی
دانلود سریال خارجی
لینک های خراب را در قسمت نظرات گزارش دهید. (در کمترین زمان ممکن اصلاح میشود.)

 برای دانلود از سایت فیلترشکن یا VPN خود را غیرفعال فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا