فواید شکر سرخ (قهوه ای)یا طبرزد در طب سنتی اسلامی ایرانی
فواید شکر سرخ (قهوه ای)یا طبرزد در طب سنتی اسلامی ایرانی
خیلی از کاربران درباره فواید شکر سرخ از ما سوال میپرسند که در این مقاله سعی میکنیم تا درباره فواید شکر طبرزد یا سرخ کمی صحبت کنیم.
شکر سرخ یا طبرزد چیست؟
شکر سرخ یا طبرزد حاصل فراوری گیاهی بنام نیشکر است که که در دو استان خوزستان (نیشکر خوزستان) و مازندران(نیشکر مازندران) کاشت میشوند.
زمانی که این نیشکر آماده شد جهت فراوری به محل های خاصی ارسال میشوند تا از اب ساقه آن جهت تولید شکر استفاده نمایند
ملاس چیست؟
وقتی آب نیشکر در دیگ های مسی در حال جوشیدن و پختن است بعد از مدتی ماده ای شبیه حلوا بدست می آید که شامل دو بخش قند به اسم ساکاروز و مایه شیره ای مانند به اسم ملاس است.
در واقع ملاس جان شکر سرخ است و باعث برتری آن بر شکر سفید و شکر قهوه ای میباشد.
شکر سفید چیست؟
اگر از شکر سرخ ملاس را جدا کنیم آنوقت شکر سفید رنگی بوجود می آید که به آن شکر سفید میگویند.
شکر قهوه ای چیست؟
در واقع همان شکر سفید است که مقداری ملاس به آن اضافه نموده اند.
تفاوت بین شکر نیشکر و شکر چغندر چیست؟
در واقع تفاوت زیادی شاید در این دو در طب جدید نباشد ولی در طب سنتی اسلامی ما را از مصرف چغندر نهی نموده اند.
🛑شکر سرخ که شکر حاصل از نیشکر است را جایگزین شکر سفید کنید.
👈 فواید شکر سرخ:
– تصفیه کننده خون و خونساز است
– مقوی قلب و اعصاب
– درمان کننده سرماخوردگی و سرفه
– درمان التهاب معده
– جلوگیری از پیری زودرس
– استحکام بخش استخوانها
– تقویت کننده و تمیز کننده کبد
جالب است بدانید به شکر سفید بهخاطر ضررهای فراوان “سم سفید” میگویند.
شکر سرخ فواید بیشتری دارد که در مقاله تکمیلی که توسط تیم نت پاک تهیه خواهد شد فواید شکر سرخ، مضرات شکر سفید،مضرات شکر چغندر و تفاوت های اساسی بین این شکر ها را بررسی مینماییم.